El músic igualadí Red Pèrill s’enfronta a un exèrcit de ninjes anònims en el seu primer videoclip

Moment del concert de presentació, dissabte passat

El músic igualadí Red Pèrill – alter ego de Marc Mateu- va treure a l’estiu el seu primer disc en solitari, anomenat ‘Planeta Crunch’, que es pot escoltar i adquirir de forma digital a la plataforma Bandcamp (https://redperill.bandcamp.com/) i a Spotify. Després de dir-nos literalment a la lletra de la cançó ‘Fuckin’ people’ que jeia i emulava un vegetal, ha esperat a aquest inici de 2015 per presentar en societat el videoclip d’aquesta peça, que s’ha convertit en la cançó franquícia del disc sonant a mitjans nacionals com Icat FM o Ser Catalunya o essent escollida “cançó del dia” al programa Cabaret Elèctric. El videoclip va ser presentat en societat en una sessió golfa al Hot Blues, el bar bressol de la música igualadina, el dia 17 de gener davant d’una nombrosa assistència de fans, extres i parroquians en general.

El videoclip es va gravar entre l’Espelt, Igualada, i Vilanova del Camí durant els dies 13 i 14 de desembre de 2014 a partir d’una idea del propi Marc Mateu i els realitzadors Victor Rubio i Vicenç Torrent. Realitzat amb pocs mitjans però bevent de l’influencia creativa del propi músic, el vídeo presenta a Mateu-Red Pèrill -vestit amb les icòniques ulleres de submarinisme i snorkel de la portada del disc- enfrontant-se a un exèrcit de ninjes anònims salvat per un solo de saxòfon ultra-funk. Un argument tan surrealista i absurd com les lletres del disc i de la cançó, que tal i com diu aquesta, podria estar basat en algun somni imbècil del propi Red Pèrill però que, d’altra banda, convida a ballar irremeiablement el seu ritme funk. Ja sigui amb la coreografia descoordinada i simpàtica proposada pels tres ballarins del videoclip o per la li vingui de gust a cadascú.

El vídeo, que està disponible a la plataforma Youtube en el següent enllaç porta unes 1.500 reproduccions en tan sols 3 dies. El disc també va sortir en format físic al novembre i es pot adquirir a Igualada (Hot Blues i Posa’l Disc) i a Barcelona (Disco100 i Discos Castelló).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s